top of page

Salgsvilkår for www.frokenmandag.no


Disse salgsvilkårene utgjør en juridisk avtale mellom deg og Frøken Mandag AS ("Selger"). Ved å besøke og handle på www.frokenmandag.no samtykker du i å overholde og være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene, må du avstå fra å bruke nettsiden og foreta kjøp.

Produkter og Tjenester
Frøken Mandag AS tilbyr en rekke produkter og tjenester som beskrives på nettsiden. Prisene og tilgjengeligheten kan endres uten varsel.

Bestillinger
Når du legger inn en bestilling på www.frokenmandag.no anses det som et tilbud om å kjøpe produktene eller tjenestene. Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller avvise slike tilbud etter eget skjønn. Du vil motta en bekreftelse på bestillingen via e-post, men dette utgjør ikke aksept av tilbudet, kun en bekreftelse av mottak.

Priser og Betaling
Prisene for produkter og tjenester oppgis på www.frokenmandag.no. Du forplikter deg til å betale den oppgitte prisen for bestillingen, inkludert eventuelle tilleggskostnader som frakt og skatter. Betaling kan gjøres ved hjelp av de aksepterte betalingsmåtene som oppgis på nettsiden.

Levering
Leveringstider og metoder vil variere avhengig av produktet og leveringsstedet. Frøken Mandag AS vil strebe etter å levere produktene til ditt selskap innen rimelig tid, men gir ingen garantier for nøyaktige leveringstider.

Retur- og Refusjonspolicy
Frøken Mandag AS tilbyr en retur- og refusjonspolicy. Vennligst referer til vår nettside for detaljerte vilkår og betingelser knyttet til retur og refusjon.

Eierskap og Opphavsrett
Alle rettigheter til www.frokenmandag.no, innholdet og produktene eies av Frøken Mandag AS og er beskyttet av opphavsrett og andre lover om immateriell eiendom. Du har tillatelse til å bruke produktene kun i samsvar med vilkårene som er fastsatt her.

Personvern
Din bruk av www.frokenmandag.no er underlagt vår personvernerklæring. Ved å bruke nettsiden samtykker du i vår innsamling og bruk av dine personlige opplysninger i samsvar med personvernerklæringen.

Ansvarsbegrensning
Frøken Mandag AS påtar seg ikke ansvar for tap eller skader som oppstår som følge av bruk av www.frokenmandag.no eller produktene vi selger. Selgers ansvar skal uansett være begrenset til kjøpsprisen på produktene og tjenestene vi tilbyr.

 

Endringer i Vilkårene
Frøken Mandag AS forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart ved publisering på www.frokenmandag.no Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke vilkårene for oppdateringer.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse salgsvilkårene, kan du kontakte oss her:
 

https://www.frokenmandag.no/kontakt-oss

Ved å bruke www.frokenmandag.no, aksepterer du disse vilkårene og forplikter deg til å overholde dem.

bottom of page