top of page
Om symbol på stranden

Om

 

Velkommen til Frøken Mandag, hvor vi utgjør et dedikert fellesskap som brenner for positiv forandring og indre balanse. Vi er mer enn bare et livsstilssenter – vi er din støttespiller på veien mot et meningsfullt og balansert liv.

 

Vår visjon er å tilby en helhetlig tilnærming til livsstil, skape rom for personlig vekst, og gi muligheter for velvære hver eneste dag.

På Frøken Mandag går vi utover konvensjonelle grenser. Coaching er ikke bare veiledning; det er en invitasjon til å utforske ditt sanne potensiale. Våre yogapraksiser er ikke bare fysiske øvelser; de er en reise mot dyp forbindelse mellom kropp og sinn. I vår kafé går vi utover å servere mat; vi ønsker å skape minneverdige øyeblikk, der hvert smakfullt øyeblikk er en påminnelse om å være til stede i livets enkle gleder.

Velkommen til vår unike verden, hvor hver dag er en anledning til å oppdage deg selv på nytt og utforske fellesskapet vi har skapt. Vi tror på å skape et inkluderende rom for positiv forandring, og vår dedikasjon er å være ditt støtteverktøy gjennom hvert trinn av livsreisen.

Enten du søker veiledning, ønsker å fordype deg i yogafilosofien, eller bare ønsker å nyte en kopp kakao mens du reflekterer, er Frøken Mandag her for deg. Velg din vei mot positiv forandring, og la oss være med på reisen mot en livsstil som fremmer trivsel og indre balanse.

bottom of page