Yinyoga - januar 2023

Yin Yoga 


Oppstart 05. mars

Tid: Søndager 17:00-18:00

6 ganger 

Pris: 1500,- 


Vipps 763840 - bindende påmelding

 

Fra nyttår er vi så heldige å få Karianne med på laget hos oss, og hun kommer til å ha Yinyoga på søndager fra 8. januar. 

Mens "yang" yoga fokuserer på musklene dine, retter yin yoga seg mot ditt dype bindevev, som fascia, leddbånd, ledd og bein. Det er langsommere og mer meditativt, noe som gir deg plass til å vende deg innover og stille inn både tankene dine og kroppens fysiske følelser.

Fordi du holder positurer i lengre tid enn du ville gjort i andre tradisjonelle typer yoga, hjelper yin yoga deg med å strekke og forlenge de sjelden brukte vevene, samtidig som du lærer deg hvordan du puster gjennom ubehag og sitter med tankene dine.

Praktiseringen av yin yoga er basert på gamle kinesiske filosofier og taoistiske prinsipper som tror det finnes veier av Qi (energi) som går gjennom kroppene våre.Ved å strekke og utdype i positurer, åpner vi opp eventuelle blokkeringer og frigjør den energien til å flyte fritt.

Ved å holde de ulike positurer, kan en yin yoga sekvens bidra til å gjenopprette den sunne strømmen av Qi i kroppen vår.

Yin Yoga Flow/ Meditasjon er en Yoga form som går på bindevev og muskulatur, celler og meridianenes som åpner opp for fri flyt i meridianene og muskulatur,her påvirkes Yin organer som er de nedre indre organer i kroppen/de feminine, som lever, milt, nyrer, galleblære, mage , tarm , livmor , etc.

Vi stimulerer disse organene inn i Yin stillingene, som igjen sender oksygen til blodet og de vitale organene, og påvirker meridianene som gir energi inn til de samme organer, blod ,celler og muskulatur dette gir indre ro og viten , samt velvære og kropp og sinn. Kroppen blir vital, sterk og frisk. Man Sitter en stund i hver stilling da det tar noen min for bindevevet og slippe musklene. Dette gir lengere muskulatur, mindre smerte og betennelse og økt vitalitet.

Velkommen på Yin yoga - timen varer i 60 minutter.