Senioryoga fredag 10:30-12:00

Oppstart: 18 august

Varighet: 6 ganger 

Tid: 10:30-12:00 

Pris: 1500,- Husk påmelding merket med "Senioryoga" eller kom innom butikken i åpningstid og meld deg på der. 


Betales på Vipps, kontonummer eller i butikken ved første oppmøte. 

Vipps 763840 /

kontonummer 1813 66 70979

 

Hvordan virker det? Yoga kan praktiseres både stående, sittende på en stol og liggende.

Vi arbeider med myke bevegelser, og tar utgangspunkt i hver enkelts forutsetninger sammen med pust og avspenning. Pusteøvelser er en av grunnpilarene i alle former for yoga.

Gjennom å puste, kan vi blant annet frigjøre spenninger i kroppen, slappe av mentalt og få tatt seg igjen i både kropp og sjel.

Når vi praktiserer yoga ønsker vi å gi slipp på alle prestasjonskrav og ting man "må", hvilket gjør at det kan tilpasses individuelt etter behov og dagsform.

Gjennom å lytte til hva du trenger, akkurat her og nå, får du mest mulig ut av yogatreningen og lærer samtidig deg selv å kjenne på en helt ny måte.

Hvorfor yoga? Etter som vi blir eldre, er det viktig å opprettholde vår bevegelighet, styrke og balanse for å unngå fall og skader. Disse tre områdene er noe som vi jobber med i yoga. Ikke bare bidrar en forbedret balanse til å unngå fall som leder til skader, skjelettet beskyttes også ved at det styrkes opp samtidig som den muskulære styrken øker.

Gjennom en regelmessig yogapraksis kan du lindre, samt forebygge, skader og aldersrelaterte sykdommer. Men yoga er også mye mer enn bare det fysiske, det hander mye om å skape balanse og harmoni mentalt gjennom å finne fokus og bli tryggere på seg selv.


Gjengen fra første kurs!

Gjengen fra første kurs!