Familieyoga på lørdager

 

Annonserte lørdager!

Pris 250,- for voksen + 1 barn 

For hvert ekstra barn er det 50,- og 200,- for ekstra voksen.

Vipps 763840 eller betales i butikken ved ankomst. 

Husk påmelding merket med "Familieyoga" og hvor mange som deltar.

 

Hensikten med familieyoga er å de tak i det som er så flott med familie og feire det i kropp og sinn og dersom det er noe som kanskje kunne ha hatt bruk for litt drahjelp i relasjonen vil den kroppslige nærheten, fryden, øvelsene, mestringsopplevelser og ømheten kunne bidra langt med det.

Vi bruker yogafortellinger, reiseeventyr, dikt, sladde og sludde og leker oss frem.

Det skal ikke være for vanskelig for de minste ei heller for kleint for de mellomste eller lite utfordrende for de største.

Flaks da, at An-Magritt har yogisk erfaring i det lange og breie. Følelser er kropp og kropp er følelser; magi er litt skrudd logikk og omvendt.

Dette skal vi lære om gjennom å gjøre. Vi skal kna frem bonuser som styrket selvaktelse, selvregulering, balanse i kroppen og toppen sammen. Ingen kropper eller topper er for store, små, feil, stive, utrent, flaue; for vi begynner der vi er og gjør det som føles bra.

Det er ingen grenser hverken når det gjelder alder kjønn eller form. Ingen skal tvinges til yoga, men en liten oppmuntring er ofte på sin plass.

An-Magritt har drevet kurs og yogalærerutdanning innen barne- og ungdomsyogapedagogikk siden 2015. Dette kurset vil også videreføres i faste uketimer på Essence.