Hege Paulsen /f. 1972) er sertifisert psykoterapeut, parterapeut, konfliktmegler og singel-coach/ matchmaker. Hun jobber til daglig som sosionom og behandlingsansvarlig innen spesialisthelsetjenesten. I tillegg driver hun Toten Psykoterapi og Sosialrådgivning på Lena. Her tilbyr hun kroppsorientert samtaleterapi, eksistensiell coaching og rådgivning ifm. NAV-saker og lignende.
Hege bor på Østre Toten sammen med sønnen sin, og har en dansk mann som deler pasjonen for selvutvikling og morsomme hverdagsopplevelser. Som kursholder er Hege opptatt av å inndra kroppen i det indre lederskapet. Hennes særlige bidrag er kunnskapen om hvordan stress, angst og fysiske plager nærer den indre selvsabotøren. Hun hjelper menn og kvinner med å transformere grubleri, frykt og tvil til livsenergi og måloppnåelse.


Kristina Ytterdal (f. 1976) er yogalærer og mindfulness lærer. 

Hun er utdannet terapeut i Potensial Psykologi og er Leadership By Heart coach, driver en holistisk praksis med klienter, både fysisk på Gjøvik og på nett. 

Hun driver Frøken Mandag Livsstilskonsept sammen med mannen sin Mads, og de lever og ånder for at andre skal finne sin arena til vekst og glede.

Kristina bor på Gjøvik, har to egne barn og tre bonusbarn, to hunder og en katt. Hun brenner for andres prosesser for å finne sitt unike potensial, enten det er gjennom yoga, dyp coaching eller gruppe eventer.

Dette er et minikurset for deg som trenger en vitamininnsprøytning i høstmørket!


Dette er en serie med møter, der det viktigste møte er møtet med deg selv. 

Du jobber med din egen prosess og eget tema i en trygg gruppe.
I løpet av disse tre møtene skal du få dele, lære deg nye verktøy, finne igjen kraften din og til slutt være i stand til å sette deg nye bærekraftige mål. 

Vi er innom temaer som dyp hvile, teknikker for å tømme hodet, grensesetting, målsetting og “actition”. 


Temaet for disse tre møtene våre er; Bevissthet, Handlingsplan og Integrering,
og du skal få jobbe med det som er viktig for deg. 


Vi møtes tre søndager med to ukers mellomrom, og med små micro endringer i hverdagen,  integrerer du merkbare endringer og opplevelsene fra hvert møte får lov til å vokse seg inn i  deg. Du vil kjenne deg rolig, energisk og sterk. 

Høsten er den beste tida å  gå innover på, og nå skal du få utforske ditt indre lederskap for å få deg dit du ønsker. 


Drømmer og tanker er bare drømmer og tanker helt til vi agerer på dem og faktisk lager en plan for hvordan vi skal kunne gå i en ny retning. Vi må avlære noe for å kunne erstatte gamle mønster med nye, og det gjør vi gjennom bevissthetstrening. Når vi har blitt bevisste på våre egne mønster, kan vi velge å endre det som ikke jobber for oss lenger. Da legger vi nye rutiner og planer for å gå små skritt i riktig retning mot det vi ønsker oss aller mest i livet vårt.


Vår intensjon med dette kurset er å skape magiske møter på det indre og ytre plan, slik at du gjenfinner den indre gnisten og finne ny ro og retning fram mot julemåneden og det nye året.
Ta eierskap over en potensielt stressende tid på året og skap en overgang som er gledesfylt for deg og dine nærmeste. Et lite krafttak NÅ vil gi deg helt andre muligheter, innsikt og forståelse for det som møter deg senere! 


Praktisk info:
Vi møtes den 5. november, 19. november og 2. desember kl 17-20 på Frøken Mandag i Gjøvik sentrum. 

Din investering er 2999,-  Ved betaling binder du deg til alle tre gangene.

Alle påmeldte vil få velkomstgave. Du kan forvente en stund med deg selv, der du har tid til å lande og kjenne etter hvem du er og hva du vil. Du trenger ikke å vite på forhånd hvilket tema du vil jobbe med. Vi benytter bevisstgjørende teknikker og inndrar kroppen for å aktivere alle ressursene som ligger på lur og venter på å folde seg ut.


Meld deg på i dette skjemaet: 


https://forms.gle/33fXDPCjLJtonHSaA


Om du lurer på noe, send oss en epost.