Søndag 16. april 

10:00-16:00

Sted: Frøken Mandag


Hjertelig velkommen til 

denne deilige workshop'en :)  

Siw Aduvill kommer til oss denne søndagen og tar for seg et viktig tema! Nemlig HVILE!


Verdien av hvile
I en kultur som gir aktivitet stor verdi, der vi bare ER noe(n) når vi GJØR noe, kan vi oppleve indre motstand mot å hvile.

I denne workshopen ser vi på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente?


I boken "Hvile - alt vi vinner ved å la være" tar forfatteren oss med gjennom nervesystemets responser på stress og hvilken magi det ligger i de lommene der det ikke trenger å skje noe. Hun går dypere inn i temaer som mentale helse, hvordan hvile påvirker vår tilgang til opplevelsen av å være tilstede i våre egne liv, og hvordan aktiv hvile kan bli en del av vårt emosjonelle immunforsvar.


I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” påvirker oss. Vi skal se hvordan hvile gjør at vinen smaker mer, gjør orgasmene lengre og kan skape mer økologisk bærekraft.


Åpen for alle, uansett nivå og funksjonsnivå. Det blir avspenning og hvilende yoga.

Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, som artist, pedagog og regissør. Hun har undervist yoga siden 2008, og har omtrent 20 sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og bodywork.


Hun underviser på yogautdannelser og holder workshops rundt om i Norge og internasjonalt. Høsten 2015 gav Siw ut boken ”Yoga når det gjelder” som fikk positiv mottagelse både i og utenfor yogamiljøet. ”HVILE – alt vi vinner ved å la være” ble utgitt i 2019 og er oversatt til flere språk. I tillegg skriver hun essays og artikler for ulike publikasjoner, og er fast bidragsyter til Harvest Magazine.


Du kan lese mer om Siw her:www.siwaduvill.comPris 1350,- pr. pers.
Varm lunsj, te og snacks er inkl. i prisen.


Unn deg selv denne opplevelsen - du vil ikke angre!

KUN 12 PLASSER!!

Meld deg på i skjemaet under - du sikrer deg plassen din ved å betale kurset i sin helher på Vipps - 763840 ( Frøken Mandag) 

Vi trenger minimum 8 stk. for å gjennomføre. Blir det ikke nok påmeldte, får du refundert hele beløpet.