Bli med Frøken Mandag til Italia

 

Finn pusten og fokuset i deilige vårlige Italia: Yoga og mindfulness i selve hjertet av Italia - 04.mai - 11. mai 2024

Dette blir en tur med samhold, nye bekjentskaper og venner for livet! En sterk kvinnesirkel som lærer hverandre å kjenne gjennom denne uka. Dette kan være akkurat det du trenger for å komme på plass i deg selv, fylle på masse energi og glede. Du skal komme hjem full av glede og energi! 

SI JAAAAA! til dine egne behov og invester i deg selg! 

Pris 11500,- Kan deles opp i 2 avdrag hvis ønskelig. 

Frøken Mandag på tur - bli kjent med den vakre middelalderbyen Vitorchiano, deg selv og felleskapet vi skaper. Pust på italiensk er alito. Og den skal vi finne på en høyde hvor blikket hviler på olivenlunder og et helt utrolig frodig landskap. 

Kristina er reiselederen og læreren i yoga og endringsreisen du skal gjennom, og som potensielt kan skape spennende indre og ytre reiser for deg. Dette blir en vakker og unik opplevelse. Og Kristina har bestilt et vakkert luksusslott med varm og mystisk atmosfære i den beste årstiden. Lørdag til lørdag i dette italienske frodige terrenget, med basseng, store rom og duften av sitrus. 

Prisen inkluderer tre vegetariske måltider hver dag, overnatting, daglige yogaøkter, fokusgrupper med verktøy for et rikere liv.

Du ordner selv flyreise til og fra Roma, samt transport til huset (ca. 1 time fra Roma). Lørdag er ankomst dag, og programmet begynner på søndag for fullt. 
Dagene blir omtrent sånn her:

07:30 Yoga

09:00 Frokost

Fritid – alene eller sammen med andre

14:00 Lunsj

16:30-18:00 Dagens leksjon med ulikt tema

19:00 Middag

 

Praktisk info: 

Det vakre huset ligger i et område med spredt bebyggelse cirka en time fra Roma. Det er et gammelt steinhus som er bygget i 1617 med masse gammel historie og sjel.

Dette er en utrolig frodig ramme for å ta vare på seg selv, og å finne ro og samhold med andre.

Vi praktiserer yoga hver morgen før frokost, og setter standarden for resten av dagen i vårt eget ståsted og utgangspunkt.

Har du aldri praktisert yoga før, så er dette en fin mulighet til å teste ut dette.

I tillegg har vi daglige samlinger der vi har ulikt tema, med fellesnevner at vi skal få noen nye verktøy for et gledefylt liv uten unødig tankekjør og stress. Dette skal være lystbetont og engasjerende.

 

Det går direkte flyvninger mellom Oslo og Roma daglig.

Vi samler oss og tar taxi til Vitorchiano VT og tilbake til Roma. I huset er det dobbelt-rom, noen har tre senger, alle med tilhørende bad. Vi setter sammen en fint «team» om du reiser uten å kjenne noen. Opplys gjerne om det er noe vi skal ta hensyn til.

Vi serverer næringsrik, vegetarisk mat til alle 3 måltider + drikke til måltidene. Prisen dekker ikke øl/vin.

Opplys om allergier ved påmelding.

Ta med egen yogamatte og et teppe.


Vi har max 14 plasser på denne turen. Vi må minst ha 10 påmeldte for å arrangere turen, og dette avgjøres i god tid slik at flybilletter kan bestilles. Bindende påmelding. Hele beløpet refunderes om det ikke blir nok påmeldte.

Prisen kan deles opp i to uten ekstra kostnad. 

Send en epost til froekenmandag@gmail.com for spørsmål

Fyll ut skjema i vedlagt link for påmelding eller send epost til froekenmandag.com

                                                         


                                Yoga og Mindfulness i Italia 04.mai -11. mai 2024 - Google Skjemaer