Har du lyst til å bli med på en reise med mening, der du kommer hjem med litt ekstra kunnskap i bagasjen?

Kunnskap som handler om deg selv, hva du ønsker med livet ditt, og hvordan du skal komme deg dit.


2-9 september ønsker vi hjertelig velkommen til å bli med oss på tur til nydelige Byala i Bulgaria. 

Dette er en litt annerledes ferietur med stort fokus på egenpleie, yoga, healing og bevissthetstrening. 


Vi starter hver dag med pusteteknikk, yoga og meditasjon der vi setter en intensjon for dagen. 

På dagen har du muligheter til å nyte det deilige klimaet, rusle på endeløse strender, gå på cafe, eller oppdage nærområdet. Det er mulighet for egentid, eller å være sammen med gruppa. 


På ettermiddag/kvelden etter middag, samles vi igjen for en felles seanse med skriveøkt, veiledet meditasjon og healing. Vi lærer oss hvordan vi kan leve livet vårt i større bevissthet, og hvordan endring av små vaner kan gjøre store forskjeller. For å nå inn til de områdene i oss der endring kan skje, må vi være avslappet og det er fint å være i omgivelser som ikke er vante, eller der vi opplever forstyrrelser fra omverden. Under disse seansene byr vi på verktøy for å kunne leve livet til det fulle, og med hjelp til å frigjøre energi i kroppen, vil vi kunne nå inn til dypet i oss selv.

I løpet av uka vil alle få en egen healing med Hanne. Ta med en skrivebok og et tynt pledd/sjal. 


To og to blir innkvartert i en moderne leilighet med felles kjøkken, men med eget soverom og eget bad, i et lite og koselig ferieanlegg som ligger 350 meter fra stranden. Anlegget har trimrom, svømmebasseng og restaurant.

 

Pris kr 8300,-. Dette inkluderer opphold på ferieanlegget, transport mellom flyplass (Burgas) og ferieanlegget, utvask, kurs og samtlige aktiviteter som er nevnt. Hver enkelt ordner sin flybillett, prisen ligger på ca. kr 2600 t/r. inkl. bagasje. (pr. desember 2022)

Bindende påmelding innen 18.april 2023.

 

Prisnivået i Bulgaria er svært hyggelig sammenliknet med andre ferieland, slik at du kommer feriebudsjettet ditt. 


Fyll ut skjema i vedlagt link for bindende påmelding. 


https://forms.gle/LfndcQNYYQkbTJAu9


 
 
 
 

Om arrangørene:


Hanne Støen er utdannet naturterapeut og har egen praksis. Hun jobber blant annet med kvantemedisin, biophoton terapi, soneterapi, øreakupunktur, healing, tankefeltterapi, urteterapi samt homeopati.


Kristina Ytterdal er utdannet yogalærer, mindfulness lærer og terapeut innen Potensial psykologi. Hun driver en livsstilsbutikk og yogastudio på Gjøvik.


Ved spørsmål, send e-post til froekenmandag@gmail.com.


Vi gleder oss til å treffe deg!


Klemmer fra

Hanne & Kristina


unsplash