Hello world

Lydhealing og kakaoseremoni


Tid:

23. januar 18:30-20:00

27. februar 18:30-20:00

02. april 18:30-20:00

14. mai 18:30-20:00


Pris: 450,- for en gang

1350,- for alle fire gangene.


Vi tilbyr nå fire nye kvelder med lydbad og kakaoseremoni.
Dette er en ganske så magisk kveld der du kan hvile alle deler av deg i deilig lydbad. Vi reiser inn i oss selv i en indre reise for å bli kjent med hva som holder oss tilbake fra å gjøre det vi har aller mest lyst til. Du kommer inn i en avslappende tilstand før vi går over i kakaosermoni der vi får muligheten til å manifistere drømmene eller målet ditt.

For dette er en kveld for deg og dine drømmer og mål.


Om lydhealing: 


Vi spiller på krystallboller for å rense opp i energihjulene i kroppen din. Du kan styrke kvalitetene som ligger i hver energisenter med frekvensen fra syngebollene. 

Dette er en deilig opplevelse for de aller fleste.


Om indre reise: 


Vi reiser innover i oss selv for å bli kjent med deler av oss selv som vanligvis ligger i underbevisstheten. Her kan du finne svar på hva du må fokusere fremover for å kunne nå dine mål, finne veien videre eller kjenne på sannheten for hva som er viktig for deg. 

 

Om seremoniell kakao:

 

Næringsstoffene i kakao hjelper med å senke blodtrykket, forbedre blodomløpet til hjerte og hjerne, og hjelper til med å hindre blodpropp. Og dette stammer ikke bare fra pre-colombianske sivilisasjoner, de første som oppdaget fordelene ved ren kakao, påstandene støttes også av vitenskapen.

Som en ypperlig kilde til antioksidanter, jern, protein, magnesium, kalium og fiber, kan du nesten kalle denne supermaten for et av naturens mest fantastiske legemidler. Hjernen er utrolig kompleks og kakao har en positiv innvirkning gjennom nevrotransmittere som lykkehormonene dopamin og serotonin. Det får oss til å føle oss lykkelige, reduserer stress, øker fokus og kreativ flyt, hjelper kroppen til å heles og gir immunforsvaret et solid løft.

Men mest av alt er kakao en hjerteåpner.

Kakaoen gjør at du får tilgang til deg selv på en helt ny måte.

I kakaosermonien sitter vi i sirkel og vi kan sette en intensjon for livet vårt - enten på kort basis eller om vi har noe vi ønsker å sette fokus på litt lengere frem. De som ønsker kan dele denne intensjonen med de andre i sirkelen, og på den måten manifesterer vi det ved å si det høyt.

Det er 100% taushetsplikt i denne trygge gruppa, slik at vi alle kan dele av våre innerste ønsker og drømmer.

 

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette.

 

Vi har 10 plasser på ullmattene våre.

Meld deg på for å sikre deg din plass.

 

Hjertelig velkommen til oss!Meld deg på i kontaktskjemaet under: