For yogatimer, kurs og retreats gjelder følgende refunderings og avbestillings frister: ​

Yoga klasser refunderes ikke, selv ikke ved avbestilling eller manglende fremmøte. ​ Yoga retreats og spesielle arrangementer og events refunderes fullt ved avbestilling 45 dager før arrangementet. Det er egne avbestillingsregler for utenlandsreiser. 

50 % av betalt pris refunderes ved avbestilling 14 dager før arrangementet og refunderes ikke ved avbestilling senere enn 14 dager før arrangementet.

Ved kansellering av arrangement fra Frøken Mandag sin side refunderes fullt beløp. ​

Ved påmeling via skjema godtar du automatisk at vi kan oppbevare informasjon om deg inntil et år etter avsluttet forhold.

Du godtar også vårt krav om full taushetsplikt for hva du ser og hører i en klasse eller kurs med andre mennesker. Betalinger for yoga og arrangemet betales på Vipps 763840. 

Ta kontakt om dette ikke lar seg gjøre for deg. Da finner vi en løsning. Personvernserklæring

Gyldig fra 10.08,2023

Generelt

Din trygghet på nett er viktig for oss i Frøken Mandag AS. Derfor er oppgivelse av personopplysninger frivillig. 

Om du deltar på kurs hos oss vil vi være nødt til å lagre noe data om deg for at du skal kunne gjennomføre kurset. Den informasjonen vi lagrer behandles i henhold til personvernloven og slettes etter endt formål med lagring og behandling. Det vil si at når kurset du deltar på er over sletter vi data om deg, med mindre du ønsker at vi beholder det til neste gang du vil på kurs. 

Vi selger ikke din informasjon til noen utenfor vår organisasjon. Men vi vil noen ganger legge deg inn i e-postlister slik at vi kan sende deg informasjon om neste kurs eller arrangement. 


Vipps er vår betalingsløsning for kurs og aktiviteter. Les mer om Vipps sine vilkår her.

Personvern og vilkår (vipps.no)


Dine rettigheter

Personvernloven er din lov. Det er den loven som beskytter dine personopplysninger og informasjon.

Din rett til privatliv er skrevet ned i form av et knippe rettigheter som bedrifter har plikt til å tilrettelegge for. De viktigste er:

 

Retten til innsyn

Du har til enhver tid rett til å be om innsyn i hvilken informasjon en bedrift har lagret om deg. 

Retten til korreksjon

Du har rett til å korrigere informasjon som er lagret om deg dersom du mener den gir et uærlig eller feilaktig bilde av deg som person. 


Retten til sletting

Du har til enhver tid rett til å be bedriften slette informasjon om deg, dersom formålet ved lagringen er utgått eller du mener de har fått informasjonen uten ditt samtykke. 

Alle bedrifter plikter til å etterkomme brukers rettigheter, med mindre det vil påvirke rikets sikkerhet eller en pågående rettssak. Informasjonen skal gis til deg i et tilgjengelig format og innen 14 virkedager (med noen unntak) etter forespørsler.


Ta kontakt

Har du spørsmål vedrørende personvernserklæringen, eller ønsker å be om innsyn, sletting eller retting? 

Send en e-post til behandlingsansvarlig på froekenmandag@gmail.com